Sabtu, 20 Agustus 2011

ENGGAL BALI-KANTI SAFIRA

ENGGAL BALI
Kanti safira

Wis mesthine nasibku
aku ditinggal bojoku
Awan wengi tansah kelingan
turu ijen pikiranku melayang
Arep mangan ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Gawang-gawang esemmu sayang
Nggonku mikir nganti koyo wong edan

Masss...neng endi pindahmu
Neng endi mapanmu
Kok ora kirim warto
opo wis keno godha

Massss...enggal ndang balio
Aku sing neng ndeso
Tansah kangen sliramu
Tansah nunggu tekamu..

Kembali ke atas..

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar